Korting

Korting op de provisie of helemaal geen provisie en een klein serviceabonnement!

Hoe werken wij?

Altijd korting!

Compleet-Verzekerd maakt het vergelijken en het afsluiten van verzekeringen heel gemakkelijk. Omdat je online een verzekering bij Compleet-Verzekerd afsluit, krijg je standaard al 50% korting op de provisie, de vergoeding die adviseurs ontvangen van de verzekeraar. De premie wordt hierdoor direct lager.

Will je 100% korting ontvangen op de provisie en daarnaast profiteren van onze uitgebreide, persoonlijke dienstverlening? Kies dan voor ons serviceabonnement.

Serviceabonnement – slechts € 9,95 per maand

Zodra je een abonnement bij Compleet-Verzekerd afsluit, kun je ongelimiteerd gebruik maken van de hieronder genoemde diensten. Je betaalt, naast de premie voor uw verzekeringen, voor het serviceabonnement slechts  € 9,95 per maand.

Het grootste voordeel van ons serviceabonnement is dat u bij ons geen provisie betaalt over de verzekeringspremies. Deze vergoeding is vaak wel 25% van de premie.

Hoe meer verzekeringen je bij Compleet-Verzekerd afsluit, hoe meer je bespaart! Dit voordeel kan oplopen tot wel honderden euro’s per jaar. Je hebt je abonnement dus heel snel terugverdiend!


alt

Alle voordelen van het serviceabonnement op een rij

  • 100% korting op de provisie; je betaalt dus geen provisie over alle verzekeringen die je afsluit  (je betaalt voor premies dus slechts de inkoopsprijs)
  • je eigen persoonlijke digitale polismap
  • onbeperkt gebruik maken van reken- en aanvraagmodules op onze website
  • onbeperkt gebruik maken van de schademeldingmodule op onze website
  • persoonlijke dienstverlening per telefoon en e-mail (tijdens kantooruren)
  • wij zorgen voor een spoedige verwerking van verzekeringsaanvragen en -wijzigingen
  • professionele begeleiding en ondersteuning op afstand bij het aanvragen en wijzigen van verzekeringen en bij het aanpassen van gegevens

handschudden

Sluit je abonnement nu af en ontvang meteen voordeel

Met onze eenvoudige vergelijkingsmodule vind je altijd de laagste premie en de beste voorwaarden voor een verzekering die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en wensen. Keuze gemaakt? Direct online afsluiten. De verzekeringspolis en de gegevens van het serviceabonnement krijg je na acceptatie toegestuurd.

Onderdeel van Hesseling Advies, Hypotheken & Verzekeringen

Compleet-Verzekerd is een initiatief van Hesseling Advies, Hypotheken & Verzekeringen.