Bestelautoverzekering

Goedkope bestelautoverzekering vergelijken

Vergelijk en sluit direct

Berekenen

Op zoek naar de goedkoopste Bestelautoverzekering? Dan zit je goed bij Compleet-Verzekerd.nl. Maak gratis en vrijblijvend een offerte aan voor een verzekering voor uw bestelauto. Onze autoverzekering kent vele voordelen. Zo is het mogelijk om direct met 45% korting te beginnen.

De voordelen

  • direct berekenen en online afsluiten
  • 24 uur per dag 7 dagen per week
  • snelle schadeservice
  • lage premie
  • ook voor jonge bestuurders mogelijk
  • extra korting op basis van het aantal jaren dat je een rijbewijs hebt
  • inclusief groene kaart
alt

Bestelauto verzekering vergelijken

Er zijn verschillende soorten autoverzekeringen. Daarom hebben wij speciale autoverzekeringen voor een bestelauto. Wij zijn altijd op zoek naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie. Daarom kun je bij ons online de premie vergelijken van de belangrijkste verzekeringen. Het verschil in premie tussen de verschillende verzekeraars kan well tussen de € 200 en de € 500 liggen. Vergelijk daarom nu online de premie.

Dekking bestelauto verzekering

Bij een bestelautoverzekering is de minimale eis dat je een Wettelijke Aansprakelijkheid verzekering hebt. Ook bij een bestelauto verzekering is dit de basis. Deze WA verzekering dekt de eventuele materiële als wel de lichamelijke schade die je aan derden toebrengt met je bestelauto. Daarnaast is er een bestelauto verzekering voor extra dekking zodat je voor een belangrijk deel verzekerd bent tegen schade aan je eigen voertuig. En je kunt kiezen voor de meest complete All Risk bestelauto verzekering voor een volledige dekking.

Geen royementsverklaring? Geen Probleem!

Zitten al uw schadevrije jaren op jouw privé auto? Geen probleem! Wij hebben hiervoor speciaal een tarief waarbij wij ook kijken naar het aantal jaar dat je in het bezit bent van het rijbewijs. Hoe langer je in het bezit bent van een rijbewijs hoe hoger de korting is die je krijgt op uw verzekering.