Old timer autoverzekering

Op zoek naar een goedkope oldtimerverzekering of Klassiekerverzekering? Vergelijk direct!

Vergelijk en sluit direct

Berekenen

Acceptatie oldtimer voor auto's en motoren die 25 jaar of ouder zijn

  • Vaste tarieven, Bonus/malusladder is niet van toepassing
  • Premiebetaling per maand mogelijk
  • Premie met standaard 10% korting!
  • Dagelijks gebruik mogelijk
  • Auto voor dagelijks gebruik verplicht
  • Geen taxatierapport verplicht
  • Gebruik 5.000, 7.500, 12.000 en 20.000 kilometer mogelijk
alt

Wanneer is een auto een oldtimer?

Bij ons kun je een auto als oldtimer verzekeren wanneer de auto ouder is dan 24 jaar. Wij hebben twee soorten oldtimerverzekeringen. Er is een oldtimerverzekering voor oldtimers die als tweede auto worden gebruikt en niet voor het woon-werkverkeer. Verder mag er dan beperkt met de oldtimer worden gereden. Verder hebben wij nog een semi-oldtimerverzekering. Dit is een verzekering voor oldtimers die als enige auto worden gebruikt of waar men wel woon-werkverkeer mee wenst te rijden. Verder mag je op dit tarief tot maximaal 20.000 kilometer per jaar met de oldtimer rijden.

Oldtimerverzekering vergelijken

Je kunt bij ons de premies voor een oldtimerverzekering vergelijken en je verzekering direct afsluiten. Wij vergelijken de premies bij de belangrijkste maatschappijen en zijn voor jou altijd op zoek naar de laagste premie en de beste voorwaarden. De vergelijking kun je online maken.

Oldtimerverzekering: 25 jaar en ouder

Bij Compleet-Verzekerd.nl kun je een oldtimer verzekeren wanneer de oldtimer 25 jaar of ouder is. Verder hebben wij een speciaal tarief voor oldtimers waar jij veel mee gaat rijden, zoals woon-werkverkeer. Is het het voertuig tussen de 15 en 25 jaar oud, dan moet het voertuig en in “De onschatbare klassieker” staan wil de maatschappij het voertuig accepteren op het oldtimertarief en is alleen een All-Risk dekking mogelijk.

Uitzonderingen oldtimertarief

Voor de semi-oldtimerverzekering is er voor de volgende merken pas een verzekering mogelijk wanneer ze 20 jaar of ouder zijn: Mercedes, BMW, Porsche, Volvo, Chevrolet, Chrysler, Buick, Cadillac, Dodge, GMC, Ford USA, Lincoln, Mercury, Plymouth, Pontiac, Jeep, Hummer. De "echte" oldtimerverzekering kunnen wij voor bovenstaande merken pas aanbieden wanneer deze 25 jaar of ouder zijn.