Old timer motorfiets verzekering

De laagste premie en beste voorwaarden voor jouw oldtimer motorverzekering

Vergelijk en sluit direct

Berekenen

Ben je op zoek naar de beste en goedkoopste Motor Oldtimerverzekering? Via deze website kun je eenvoudig uw quad verzekering vergelijken , berekenen en direct afsluiten. Je weet dan direct hoeveel geld je kunt besparen op uw oltimer verzekering. Alle aanbiedingen van alle verzekeringsmaatschappijen kun je dan eenvoudig vergelijken en bekijken.

Oldtimer Verzekering Motor - Toelatingseisen

Een Oldtimer Verzekering Motor kun je afsluiten wanneer uw voertuig aan de volgende eisen voldoet:

  • Uw voertuig heeft 2 wielen en eventueel een zijspan of aanhangwagen.
  • Uw voertuig is 20 jaar of ouder.
  • Uw voertuig heeft een kilometrage van maximaal 7.500km per jaar.
  • Uw voertuig wordt niet voor het dagelijks vervoer gebruikt.

Wens je een motor of motorscooter van jonger dan 20 jaar te verzekeren, dan kies je respectievelijk voor de Motorverzekering of de Motorscooter Verzekering.

alt

Oldtimer Verzekering Motor - Varianten

De Oldtimer Verzekering Motor kent twee varianten:

WA [ Wettelijke Aansprakelijkheid ]

WA is de basis van de Oldtimer Verzekering, die wettelijk verplicht wordt door de overheid. De schade, die je met jouw oldtimer aan anderen veroorzaakt en waarvoor je wettelijk aansprakelijk bent, wordt vergoed. Dit geldt niet voor de schade, die door uw schuld aan uw oldtimer is veroorzaakt of door schade waarvan geen tegenpartij (bekend) is.

All risk [ WA + volledig casco ]

All risk is WA met daarbij de verzekering tegen schade door brand, (poging tot) diefstal, storm, vandalisme, etc. Ook de schade, die door uw schuld aan uw oldtimer is veroorzaakt, wordt vergoed. Je hebt recht op vervangend vervoer wanneer uw oldtimer door diefstal of schade onbruikbaar is.

Oldtimer Verzekering Motor - Eigen risico

Voor de Oldtimer Verzekering Motor (WA) geldt geen eigen risico. Wanneer je kiest voor WA + volledig casco, dan bedraagt het eigen risico &eur; 135. Op uw eerste declaratie wordt een bedrag ingehouden op de uitkering totdat het eigen risico bereikt is.

Oldtimer Verzekering Motor - Aanvullende verzekeringen

Naast de standaard Oldtimer Verzekering Motor kun jij je aanvullend verzekeren:

Rechtsbijstandverzekering Verkeer

De Rechtsbijstandverzekering verzekert je van juridische steun n.a.v. conflict na een aanrijding. Voorbeelden hiervan zijn schade, waardevermindering van uw oldtimer, letselschade, enz.

Accessoires Verzekering

De Accessoires Verzekering als onderdeel van de Oldtimer Verzekering Motor verzekert de accessoires van uw oldtimer tegen schade, diefstal, etc. Wanneer de accessoires in uw oldtimer een waarde hebben van € 1.500 of minder, dan kun jevolstaan met de standaard variant. Anders kies jevoor uitgebreid.

Schadeverzekering Opzittenden

De Schadeverzekering Opzittenden vergoedt de werkelijk geleden schade met blijvende invaliditeit. Speciale aanpassingen, medische behandelingen en inkomstenderving, etc. ten gevolge van een ongeval. Er wordt maximaal € 50.000 per schadegebeurtenis uitgekeerd.