Fietsverzekering

De laagste premie en beste voorwaarden voor jouw fietsverzekering

Vergelijk en sluit direct

Berekenen

Compleet-Verzekerd.nl is de specialist in goedkope fietsverzekeringen.
Je betaalt je de premie eenmalig en is je fiets verzekerd voor de rest van de gekozen looptijd.

De driejaars fietsverzekering alleen diefstal dekking.

Je kunt een driejaars fietsverzekering alleen Diefstal dekking afsluiten voor fietsen jonger dan vier jaar. Het is ook mogelijk om tweedehands fietsen te verzekeren via deze dekking. De verzekeringspremie van deze verzekering wordt gebaseerd op de daadwerkelijk nieuwwaarde van uw fiets. Als je een tweedehands fiets wilt verzekeren dien jete kijken naar de originele nieuwwaarde van de desbetreffende fiets. Wanneer jouw fiets gestolen word krijg je dan ook de gehele nieuwwaarde van de fiets uitgekeerd. Je dient er wel voor te zorgen dat uw fiets goed beveiligd is door bijvoorbeeld een goedgekeurd slot.

Wij geven het advies om altijd de originele nota’s van uw sloten en fiets goed te bewaren. 

alt

De vijfjaars fietsverzekering diefstal en beschadiging

Een vijfjaars fietsverzekering diefstal en beschadiging is bij ons de meest uitgebreide en langst lopende fietsverzekering die mogelijk is om af te sluiten. Deze verzekering kan bij ons alleen afgesloten worden voor nieuwe fietsen jonger die maximaal 1 jaar oud zijn en waarvan jij de eerste eigenaar bent. De premie van de fietsverzekering wordt gebaseerd op de nieuwwaarde van de fiets. Indien er sprake is van diefstal van uw fiets, krijg je dan ook de nieuwwaarde uitgekeerd.

Wij geven het advies om altijd de originele nota’s van uw sloten en fiets te bewaren. 

Belangrijk

Indien je een fiets gekocht hebt onder actievoorwaarden dien je de fiets altijd te verzekeren tegen de originele nieuwwaarde en niet tegen de actieprijs.