Gezinsongevallenverzekering

Vind de goedkoopste premie en beste voorwaarden voor jouw gezinsongevallenverzekering

Vergelijk en sluit direct

Berekenen

Ben je op zoek naar een ongevallenverzekering om jou en je gezin te verzekeren voor ongevallen en invaliditeit, vul dan je persoonlijke gegevens in en vind de goedkoopste premie.

Iedereen heeft wel eens een klein ongelukje en meestal valt de schade gelukkig wel mee. Als er echt iets ernstigs aan de hand is dan wil je wel goed verzekerd zijn.

Met de ongevallenverzekering krijg je een uitkering als je blijvend invalide raakt of je nabestaanden krijgen een uitkering als je overlijdt door een ongeluk. Het maakt niet of je het ongeluk kreeg in Nederland of in het buitenland. In de meeste gevallen zijn kinderen die thuis wonen meeverzekerd en soms zelfs ook als ze studeren en niet meer thuis wonen.

Naast de gezinsongevallenverzekering kun je er ook voor kiezen om een levensverzekering af te sluiten. Bij een levensverzekering spreek je een verzekerd bedrag af en een periode waarin je premie betaalt. Overlijd je binnen deze periode, dan krijgen je nabestaanden het bedrag van de levensverzekering zodat zij verder kunnen leven zoals ze gewend zijn

alt