Zorg

Tijd om eindelijk weer eens goedkoper uit te zijn met je zorgverzekering in 2019?

Basisverzekering van de ZorgVoordeelPolis staat in de top 3 laagste premies!  

Je hebt de nieuwe premie voor je zorgpolis 2019 al weer ontvangen! Je ziet dat de premie en het eigen risico voor 2019 is verhoogd. Een tegenvaller voor jou als consument. Betekent dat het voor jou bijzonder nuttig is om hier iets mee te doen? Ga VERGELIJKEN, want wie weet kan het met de collectieve ZorgVoordeelPolis nog veel goedkoper...

Een unieke collectieve zorgverzekering tegen een scherpe premie. Hoge dekking, ruime keuze uit 5 aanvullende verzekeringen én 3 tandartsverzekeringen met maximale korting.

alt

Eenvoudig vergelijken

Vergelijk de ZorgVoordeelPolis met zorgverzekeringen van Menzis, De Friesland, Centraal Beheer Achmea, Delta Lloyd, Stad Holland, CZ en ONVZ en ontdek aan de hand van jouw persoonlijke wensen welke zorgverzekering het beste bij je past.

Collectieve zorgverzekering met

✓ Maximale wettelijk toegestane korting op basisverzekering ✓ Jouw eigen online omgeving ✓ Zorg app ✓ Scherpe premies ✓ Automatisch overstappen

Compleet-verzekerd.nl werkt voor de zorgverzekeringen samen met zorgspecialist Aevitae. Informatie over vergoedingen en voorwaarden vind je hier.